Home » Businessclub » Nieuws » Galadiner in de Oude Kerk

Galadiner in de Oude Kerk

📁 Nieuws businessclub 📅 dinsdag 28 maart 2017
Galadiner in de Oude Kerk

Op 13 maart 2017 organiseerde de Businessclub een galadiner in de Oude Kerk in Naaldwijk. We kijken terug op een mooie avond. Alle ingrediënten daarvoor waren dan ook aanwezig: de leiding van de avond in goede handen van presentator Jeroen Toet, een heerlijk 4-gangen diner verzorgd door de brigade van Bij5, goede muziek van John Dame en DJ Thijs Droog en amusement door spreker Paul Smit. Onder de bezielende leiding van Alphons de Wit werd er ook nog eens een mooi bedrag opgehaald. En als klap op de vuurpijl: veel gezellige mensen bij elkaar wat als één Westlandia-familie voelde!

Alle bijzondere momenten van de avond zijn vastgelegd op film en/of foto. Wij danken fotograaf Rolf van Koppen voor het maken van de prachtige foto’s.

Bekijk hier de foto's