Home » Businessclub » Nieuws » Westland Accountancy wordt lid van de Businessclub

Westland Accountancy wordt lid van de Businessclub

📁 Nieuws businessclub 📅 dinsdag 28 maart 2017
Westland Accountancy wordt lid van de Businessclub

Afgelopen zondag 26 maart tekende Peter van der Wilk namens Westland Accountancy het contract voor het lidmaatschap van de Businessclub van Westlandia. Westland Accountancy is een accountantskantoor dat er alles aan wil doen om het plezier in het ondernemersbestaan terug te brengen.

Hoe? Natuurlijk door die brij aan cijfers uit handen te nemen. Door de jaarrekeningen en aangiften goed te regelen. En door snel antwoord te geven op al uw vragen over fiscale zaken. Maar wat ze vooral doen, is meedenken over de strategie. Sparren over kansen en samen met de klant nieuwe mogelijkheden in kaart brengen. Westland Accountancy is persoonlijk, direct en slagvaardig.

Met zo'n accountant heeft de ondernemer zijn handen vrij om te doen waar ze goed in zijn. Wilt u meer weten over Westland Accountancy, kijkt u dan even op de website: https://www.westlandaccountancy.nl