Home » Businessclub » Nieuws » Slotavond Businessclub

Slotavond Businessclub

📁 Nieuws businessclub 📅 donderdag 01 juni 2017
Slotavond Businessclub

Maandag 29 mei vond de traditionele slotavond van de Businessclub plaats bij de Tuinderij in De Lier. Na ontvangst van de vele leden van de Businessclub, hield de nieuwe voorzitter Ted Vollebregt één van zijn eerste speeches.Hij blikte terug op een fantastisch voetbalseizoen van ons eerste elftal. Leek de doelstelling niet verder te gaan dan in het linkerrijtje te eindigen, maar het werd echter weer een veelbesproken maar ook een lang en intensief seizoen met meer wedstrijden, maar ook meer doelpunten als gebruikelijk.

Ook gaf Ted aan dat we weer een flink aantal nieuwe Businessclub leden hebben mogen verwelkomen. Speciale aandacht was er voor “Maatschap -Ton-Van der Maarel”. Dit bedrijf dat Ronald Ton samen met zijn vrouw heeft opgebouwd is gespecialiseerd in de teelt van zoete puntpaprika's. Verder blikte Ted terug naar ook een gezellig jaar binnen de Businessclub. Zo was er een Thuis bij…Wattco en Rabobank Westland en ook de gala-avond was er ééntje voor in de boeken. Tot slot zette Ted de dames die iedere zondag klaar staan in de bestuurskamer en businessclubruimte in het zonnetje. Het gaat om Caroline Kester, Ans Schalke, Lida Vijverberg, Cok Vijverberg en Marianne Kortekaas. Een aantal van deze dames neemt ook afscheid, des te meer reden ze even naar voren te halen om hen met een mooie bos bloemen en een MOOI-pakket voor in de badkamer te bedanken.

Na deze mooie woorden van Ted was het tijd voor een paar leuke spellen zoals bekend van De Tuinderij: levend tafelvoetbal en de WC-pottenrace. We waren ook zeer verheugd met het mooie weer die avond, want hierdoor kon de BBQ, die geheel verzorgd werd door keurslagerij Paul van Leeuwen, op het prachtige terras buiten plaatsvinden. Toen was er ook volop gelegenheid om eens goed bij te praten!

Deel dit artikel met je vrienden