Home » Businessclub » Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

📁 Algemeen 📅 donderdag 28 november 2013

Hieronder volgt een opsomming van de mogelijkheden die u heeft als Businessclublid. Heeft u speciale wensen? Maatwerk is altijd mogelijk!

• Toegangskaarten voor wedstrijden
  • Reclame boodschappen via ons interne tv circuit in de kantine, bestuurskamer en business-ruimte.
  • Vermelding logo in wedstrijdinformatieboekje bij thuiswedstrijden
  • Gezellige sponsor 'uitjes'
  • Speciale vermeldingen in ons clubblad, programmablad, presentatiegids en selectieboek (naam, logo, advertentie).
  • Ruimte voor én reclamedoek van bijvoorbeeld  4,5 meter op top locatie.
  • Na de wedstrijd van ons eerste elftal een hapje en drankje in onze businessclubruimte.
  • Reclame mogelijkheid op de midden pagina van de Westlandiaan.
  • Vermelding op website van Westlandia met doorklikmogelijkheid naar uw website
  • Uw bedrijf als 'dagsponsor'bij thuis wedstrijd via omroep installatie en in overleg in te vullen mogelijkheden om uw bedrijf op deze dag te promoten, waaronder bijvoorbeeld reclamevlag langs het veld en flyer in programmaboekje.
  • Interview voor een artikel op de pagina Westlandia Thuis in de krant: Het Hele Westland
  • Mogelijkheden voor gebruik accommodatie Westlandia.

Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact op met Arthur van der Goes, tel 06 55 77 29 12 en /of Ard Wubben, tel 06 53367263