Home » De club » Algemene informatie » Huishoudelijk reglement » Niet gecategoriseerd » Oude doos 426

Oude doos 426

📁 Niet gecategoriseerd 📅 maandag 28 augustus 2017
Oude doos 426

Gelezen in WESTLANDIAAN VAN 9 AUGUSTUS 1967 15e JAARGANG NO. 38

Voorbereidingscompetitie

De vele vakantiegangers ten spijt, is de training bij Westlandia weer op volle kracht hervat. Onder de eminente leiding van onze bekende heer Lies van Geest wordt op de dinsdagen en donderdagen vol ijver gewerkt aan de voorbereiding op de a. s. competitie. Een competitie, welke voor onze hoofdelftallen 1 en 2 echt wel zwaar zal worden, om een klasje lager heus geen eenvoudig voetbal met zich meebrengt. Maar, gezien de kwaliteit van de oefenmeester en de goede wil bij de jongens om zo spoedig mogelijk het verloren terrein te herwinnen, moet het toch mogelijk zijn weer een flink seizoen te maken in de derde klasse. Meteen de titel grijpen is te mooi om waar te zijn, doch wél zullen wij het op hoge prijs stellen, indien onze jongens zich gelijk weer bij de sterkste derdeklassers mogen rangschikken. Het kán, maar dan met inzet van alle krachten en niet alleen steunende op enkele avondjes oefenen, neen méér dan dat, er ook aan de vóóravond van de wedstrijd véél voor over hebben, als men begrijpt wat we bedoelen!!

Van de jeugd : opnieuw een wedstrijd-programma

Vorige week draaide, ten gevolge van een verkeerde afspraak tussen S. V. Gravenzande en Rood-Wit ’s Gravenzande ons mooie programma in de soep. Vijf wedstrijden gingen hierdoor naar de maan, plus de nodige drukte, die het ons extra gaf om alle leiders en jongens te waarschuwen. Maar, wij hopen dat het deze keer beter zal uitpakken! Thans staan 6 wedstrijden tegen GDA op het programma, waarvan de helft thuis wordt gespeeld. Nogmaals wijzen wij de jongens erop, dat de opstellingen slechts voorlopig zijn (model opstellingen) en nog niet volledig wegens vakanties en dergelijke. Ook de heren leiders willen hiermede wel rekening houden. Verder verzoeken wij de leiders bij eventuele vragen van de jongens, hen onder geen voorwaarde toezeggingen te willen doen, omdat dit later mogelijk moeilijkheden zou kunnen opleveren.

Wij moeten met veel omstandigheden rekening houden en kunnen niet kortzichtig zien naar het technische belang van enkele elftallen allee. De club moet GEHEEL draaien en leuk draaien en daar kunnen wij ALLEN aan meewerken.

In de volgende oude doos: Westlandia – Tediro 10 september 1967

Tonoudedoos