Home » De club » De Club van 100 » Nieuws » Jaarvergadering “Club van 100”

Jaarvergadering “Club van 100”

📁 Club van 100 📅 dinsdag 02 mei 2017

Leden van de Club van 100 van Westlandia,

Hierbij nodigen wij u en uw partner uit tot het bijwonen van de jaarvergadering van onze “Club van 100”. Vergadering wordt gehouden op donderdag 18 mei 2017 en begint om 20.30 uur in het clubgebouw op Sportpark de Hoge Bomen.

Op deze avond brengt de commissie verslag uit van het afgelopen jaar en worden de plannen voor het komende jaar besproken.

2. Ingekomen stukken
  3. Notulen jaarvergadering 27 mei 2016
  4. Toelichting financieel verslag door de penningmeester
  5. Vaststelling bestedingsvoorstel 2017
  6. Bestuursverkiezing: aftredend en herkiesbaar: penningmeester Theo Zuidgeest
  8. Sluiting

Mocht u voor de bestuursverkiezing kandidaten willen aanmelden, dan verzoek wij u dit schriftelijk kenbaar te maken aan de secretaris van commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) uiterlijk 1 week voor de vergadering. De commissie zorgt na afloop van de vergadering voor een hapje en een drankje.

Met sportgroeten,

Namens de commissie Club van 100