Home » De club » Historie » Jubileumboeken » Niet gecategoriseerd » Westlandia zo1 wint met groot gemak van JVC Cuijk.

Westlandia zo1 wint met groot gemak van JVC Cuijk.

📁 Niet gecategoriseerd 📅 maandag 01 mei 2017
Westlandia zo1 wint met groot gemak van JVC Cuijk. Westlandia zo1 wint met groot gemak van JVC Cuijk.

Sinds dit jaar horen de ballenjongens bij de entourage van de thuiswedstrijden van Westlandia zo1 in de derde divisie. Op strategische plekken zitten zij langs het veld op speciale ballenjongenskrukken. Zij komen in actie als een bal over de zijlijn gaat. Hun taak is om er voor te zorgen dat er zo snel mogelijk een bal ingegooid wordt, als de bal richting de hockey verdwenen is, of in een hoge boom. Zij hebben een reservebal bij de hand, zodat het spel snel hervat kan worden. Vandaag kregen zij ook speciale gele hesjes ter beschikking gesteld door de club van 100.

De wedstrijd tegen JVC Cuijk was in de eerste helft doelpuntloos ondanks een heel aanvallend spelend Westlandia, maar de tweede helft had legendarische elementen in zich. Jeroen Spruijt scoorde 4 maal in 1 helft en binnen 12 minuten. In een waanzinnig tempo. Jeroen maakte voorbereidend werk van Jessie vd Burg af, een prachtige steekbal van Brandon Tichem, een tikje opzij van Anwar Beeldstro en de vierde heb ik niet meer op mijn netvlies. Anwar en Brandon  scoorden zelf ook nog. Anwar passeerde iedereen die in het strafschopgebied stond, ontweek ook nog de paal en de keeper en scoorde, zoals alleen hij dat kan.

De vele toeschouwers genoten van een aangenaam zonnetje en heel veel doelpunten De teller stopte bij 6 – 1.

JvdM

Foto’s Cor Spruijt