Home » De club » Historie » Mooie verhalen » Oude doos 425

📁 Mooie verhalen 📅 zondag 20 augustus 2017
Oude doos 425

Gelezen in het Binnenhof van juli/augustus 1967

Lies van Geest weer bij Westlandia!

De dit seizoen gedegradeerde voetbalvereniging Westlandia wil weer zo snel mogelijk terug naar de tweede klas. Om dit ideaal te verwezenlijken heeft men een beste stap in de goede richting gedaan. Voor het nieuwe seizoen (1967/1968) kan men rekenen op de trainers-capaciteiten van de ex D.H.C. ’66 trainer Lies van Geest. Voor Lies van Geest betekent dit een terugkeer naar het Westland.
Om deze kwaliteitsinjectie te vergroten kwam er bij elke speler rond 29 juli 1967 een brief in de bus met een aankondiging:

Deze luidde:
v. v. Westlandia Secr. Naaldwijk 29 juli 1967 Kleine Woerdlaan 83, N a a l d w i j k

Waarde vriend,
A.s. woensdagavond, aanvang 6.30 uur wordt gespeeld op het terrein van S. V. Gravenzandse Sportvereniging, door 2 elftallen tegen S. V. 1 en 2.
Wij verzoeken u tijdig aanwezig te zijn, zodat de wedstrijden op tijd kunnen beginnen.

Opstellingen Westlandia 1
L. v. Velzen C. v. d. Ende Jac. Grootscholten W. Grootscholten H. Wolters A. Visser H. Scholtes L. Fransen T. Ballering C. van Dam Jos Kester
Westlandia II
A. Scholtes J. v. Dijk A. v. d. Ende D. Post P. van Dijk/B. Burger Jac. Groenewegen C. v. d. Berg Wil Roos Pim v. d. Berg J. Alsemgeest J. v. d. Helm

Reserves voor beide elftallen: Frans Ballering en Jac. Verbeek Bij verhindering gaarne tijdig bericht; tel. 02740 – 6127

Met sportgroeten, A. v. Veldhoven , secr.

Over de wedstrijd heb ik niets terug kunnen vinden en het archief van de gemeente zit op slot.

In de volgende oude doos: Uit de Westlandiaan van augustus 1967

Tonoudedoos