Home » De club » Lid worden?

Lid worden bij Westlandia

📁 De club 📅 dinsdag 28 oktober 2014

Informatie voor alle nieuwe leden van de R.K.V.V. Westlandia

Wanneer uw zoon of dochter ervoor heeft gekozen om bij Westlandia te komen voetballen, dan kunt u de inschrijving in orde maken via Inschrijvingsformulier RKVV WestlandiaHieronder vindt u antwoord  op de meest gestelde vragen en geven wij aan bij wie u met eventuele andere vragen terecht kan.

Spelertjes van 4 of 5 jaar

4 / 5 jaar trainen elke zaterdag van 8.45 uur tot 9.45 uur (met uitzondering van de vakanties en de zomerperiode).

Om antwoord te krijgen op alle vragen m.b.t. trainingen verzoeken wij u contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spelertjes van 6 jaar (O7)

Westlandia O7 trainen elke woensdag van 15.00 uur tot 16.00 uur op Westlandia en op de zaterdagen spelen zij zowel uit als thuis wedstrijden (met uitzondering van de vakanties en de zomerperiode).

Spelertjes die dit kalenderjaar 7, 8, 9 of 10 jaar worden (O8 tm O11)

Westlandia O8 tm O11 pupillen trainen op diverse dagen en tijden (met uitzondering van de vakanties en de zomerperiode).

Om antwoord te krijgen op alle vragen m.b.t. trainingen verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende wedstrijdsecretaris: Wim Verschoor voor O11 en O10 via wedstrijdsecretarisDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en Jasper Ruijgrok voor O9 en O8 via wedstrijdsecretarisDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spelertjes die dit kalenderjaar 11 of 12 jaar worden (O12-O13)

Westlandia O12 en O13 pupillen trainen op diverse dagen en tijden (met uitzondering van de zomerperiode).

Om antwoord te krijgen op alle vragen m.b.t. trainingen van de O12-O13 verzoeken wij u contact op te nemen met Arjan van Schie, wedstrijdsecretaris O13, via wedstrijdsecretarisDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur R.K.V.V. Westlandia.