Home » De club » Ons kent Ons » Een mooie kerst met de C-selectie

Een mooie kerst met de C-selectie

📁 Ons kent Ons 📅 vrijdag 18 december 2015
Een mooie kerst met de C-selectie

Een mooie kerst met de C-selectie.

Zaterdag 12 december startte de kerststukjes actie van de spelers van de C-selectie. In de voormalige bestuurskamer stonden 300 kerststukjes in dozen opgestapeld. De kerststukjes moesten door de spelers van C1 en C2 verkocht worden . De kerststukjes zagen er fraai uit en zouden zeker een mooie aanvulling zijn op de al aanwezige kerstversiering bij  mensen  thuis. Een sponsor had deze kerstactie mogelijk gemaakt.

Ouders en spelers met ouders druppelden binnen om de dozen met stukjes op te halen. We vroegen Laurens van der Hoeven, trainer van C2 naar het doel van de kerststukjes actie. De C1 en de C2 gaan al enkele jaren naar een internationaal toernooi in Denemarken. Dat toernooi vindt plaats in het Pinksterweekend in Tønder onder de naam Tønder Whitsun Trophy. Voor elk verkocht kerststukje is  € 5 bestemd om de kosten voor het weekend te omlaag te brengen.

Binnen een uur waren al 40 stukjes verkocht. Dat ziet er zonnig uit voor dat sportieve weekend in Denemarken. Als u de C-selectie van Westlandia wilt steun, koop dan een kerststukje voor hun Pinkstervakantie.

We wensen spelers, leiders en trainers en sportief toernooi in Tønder.

JvdM

Deel dit artikel met je vrienden