Home » Junioren » Verslagen » JO9-1 VTT toernooi

JO9-1 VTT toernooi

Datum: 03-09-2017
Uitslag: 1ste in categorie 4

Zondag 3 september hadden de jongens een VTT toernooi op het sportpark van Alphense Boys. Vol goede moed kwamen de jongens aan op het sportpark om een hele dag lekker te kunnen voetballen.

Na een officiële openingsceremonie, waarin alle team werden voorgesteld en de jongens met de Westlandia vlag de hoofdveld betraden volgde het volkslied.
Na dat de laatste woorden gezongen waren door alle teams en het publiek het applaus luid liet horen was het tijd voor de wedstrijden.

De eerste wedstrijd stond gepland om 11 uur tegen Oliveo, de spanning droop ervan af.. goed spel, creëren van kansen, maar de bal wilde er niet in.. Pech en zoals het in de voetbal gaat, als je de eigen kansen niet maakt dat doet de tegenstander het wel.
De eerste wedstrijd werd helaas verloren met 2-1

Om 12 uur mochten de jongen weer, nu tegen Wippolder.
Vol strijd werd er tegen Wippolder het eerste punt gepakt in de poule..
2-2 was de uitslag.

De laatste poulewedstrijd was tegen Ter Leede, een veel sterker Ter Leede won de wedstrijd verdiend met 6-2, het plezier en de vreugde van de jongen was ver te zoeken na deze wedstrijd, de vermoeidheid kwam om de hoek kijken en helaas 4de en laatste geworden in de poule.

Nu was het 1,5 uur wachten voordat de jongens de konden beginnen aan de Finaleronde van Categorie 4.
Na het eten van een broodje, een plakje cake, even wat drinken, gingen de jongens even lekker spelen, en wat voetballen met elkaar om de tijd te doden.

15:00 begonnen ze de halve finale tegen PVCV, De jongens waren scherp, snel en met prachtige acties was het bij rust- 4-1 voor de Groen Witten..
de 2de helft ging als een trein, de passjes naar elkaar, acties en de jongens vlogen door de defensie van PVCV en de doelpunten vlogen om de oren van de Keeper van PVCV.
Het werd maar liefst 11-2!!!

Nu de finale van Categorie 4 om 16:00 uur tegen Meerburg.
Om de tegenstander op het verkeerde been te zetten, ging Sem voetballen en Daan koos ervoor om de sluitpost te worden onder de lat!
Dit bracht de tegenstander helaas in de eerste helft niet van de wijs.
0-0 was de ruststand inde Finale.

De 2de helft gaven de jongens alles op alles, het kleine beetje energie wat er nog in zat werd er uitgeperst en met een aar prachtige passjes, acties en schoten op het doel, was het ineens 3-0 voor Westlandia, Meerburg was gebroken en er werd zelfs nog uitgelopen naar 5-0!!!

Een stroeve start van het toernooi, leverde toch nog een mooie prijs op.
1ste in categorie 4!

Klasse gedaan jongens na de poule die wat stroef verliep, en super goed gedaan na zo`n slopende dag voetbal!