Home » Junioren » Verslagen » Wedstrijdverslag F1 - Concordia JO9-1

Datum: 10-09-2017
Uitslag: 9-7

WESTLANDIA JO9-1 - CONCORDIA JO9-1

Zaterdagochtend vroeg om 8:30 uur zouden we de uitwedstrijd hebben bij Concordia..na alle regen van vrijdag was de veronderstelling toch wel dat de wedstrijd niet door zou gaan, maar er was nog geen officiële mededeling dat het ook daadwerkelijk afgekeurd zou zijn. We moesten 8 uur aanwezig zijn in Delft..echter toch..om 7:30 kwam het beslissende bericht.. helaas toch afgekeurd. De jongens teleurgesteld en de papa's en mama's hadden nu een lange dag vrij, toen ineens een bericht dat de wedstrijd morgen (zondag) al ingehaald zou worden en dan thuis.. dus toch dit weekend nog een wedstrijd voor de JO9-1.

Zondag 10 september om 12:30 de 2de bekerwedstrijd voor de mannen van JO9-1. Na een wervelend begin stonden ze binnen 3 minuten 2-1 voor..helaas werd deze lijn niet doorgezet en stonden de jongen met de rust 2-4 achter..

De 2de helft werden de mouwen opgetrokken en werd er gebuffeld en gestreden voor elke meter.. het spel vloog op en neer.. en halverwege de 2de helft stond het 6-6.. de stand was weer gelijkgetrokken door het harde werk van de mannen..nu doorzetten!  Nog een kleine 10 minuten op de klok, geen wissels meer vanwege een blessure aan onze kant.. de jongens zochten hun laatste pufje energie en knokten door, wat resulteerde in een prachtige 9-7 overwinning!!

Super gewerkt voor elkaar en vooral met elkaar!!!

KLASSE MANNEN!!