Home » Junioren » Verslagen » Velo JO9-1 - Westlandia JO9-1

Velo JO9-1 - Westlandia JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zaterdag 16 december 2017

Vandaag stond de bekerwedstrijd in de knock-out fase uit tegen Velo op het programma. Velo acteert in de competitie 1 klasse hoger dan onze mannen. Dat was op het veld niet te merken. Sterker nog de mannen namen zelfs het voortouw. Al waren de verschillen op het veld klein te noemen. 

In het "1e kwart" werd er lustig op los gescoord. Wij deden dat 3x en Velo 1x. De 0-1 en 1-2 kwamen op naam van Levi en waren identiek. Lars haalde 2x uit, de keeper pareerde maar niet klemvast waardoor Levi de rebound 2x succesvol voor zijn rekening nam. Op het moment dat ik mijn notities noteerde van de 1-2 scoorde Aymen alweer de 1-3 na een vloeiende combinatie met Lars. 

Velo bracht de spanning in het 2e kwart terug door een knap afstandsschot succesvol af te ronden. Lang kon Velo daar niet van genieten want wederom Levi, na een mooie pass van Quinn, bracht de marge weer op 2. Toch was het Velo weer die een passend antwoord had door een corner succesvol met het hoofd te scoren 3-4. Dit was tevens de ruststand

De rest van de wedstrijd eenzelfde wedstrijdbeeld. De teams deden weinig voor elkaar onder, waren veel kansen over en weer en er werd van beiden zijden goed gekeept. 

De keeper van Velo maakte in de 2e helft echter 1 fout en daar profiteerden wij van. Hij wou de bal in het veld brengen maar het leek erop dat hij Quinn over het hoofd zag. Schoot tegen hem aan en de bal belandde in het lege doel. Dit betekende de 3-5 en vlak daarna einde van het 3e kwart.

Het laatste stuk controleerden we de wedstrijd. Velo drong wel aan maar er werd goed verdedigd. Sterker nog, het waren wij die als 1e weer scoorden. Lars rukte op aan de rechterkant en haalde vernietigend uit en scoorde fraai via de korte hoek. 

Het was Velo dat het slotakkoord had. Met een fraai hoog afstandsschot waar Luca, nog niet, bij kon. bepaalde Velo de eindstand op 4-6.

Een prima uitslag neergezet mannen. Volgende week het officieuze WK zaalvoetbal bij Verburch.

Wijnand

Deel dit artikel met je vrienden