Home » Nieuws » Filmer gezocht voor videoanalyse Zondag 1

Filmer gezocht voor videoanalyse Zondag 1

📁 Nieuws 📅 donderdag 03 augustus 2017

De afgelopen jaren hebben we grote stappen gezet in de videoanalyse. Een extra hulpmiddel voor de begeleidingsstaf om de spelersgroep zo goed mogelijk te begeleiden. Videoanalyse levert een grote meerwaarde voor betere begeleiding en we willen daarom door blijven ontwikkelen.

Met ingang van komende competitie zijn we op zoek naar een extra filmer die ca. 1x per 4 wkn een thuiswedstrijd wil filmen.

Ervaring met filmen is niet noodzakelijk. Filmactiviteiten beperken zich tot kort voor aanvang van de wedstrijd tot kort na afloop van de wedstrijd. Samen met Albert v.d. Ende zullen jullie alle thuiswedstrijden filmen. Met elkaar een flexibele indeling maken, behoort zeker tot de mogelijkheden.

De beelden worden gebruikt voor:

• Evaluatie op dinsdag m.b.v. gemaakte beelden
  • Ondersteuning bij gesprekken met individuele spelers of spelersgroepen
  • Bespreking in de rust (beelden van moment uit de eerste helft worden hiervoor gebruikt)