Home » Nieuws » In memoriam Jan Koppert

In memoriam Jan Koppert

📁 Nieuws 📅 zondag 13 augustus 2017

Op 7 augustus ontvingen wij via de krant het bericht dat Jan Koppert op 4 augustus op de leeftijd van 92 jaar toch nog onverwacht was overleden.
In het verleden was Jan lid van onze club en een fervent keeper.

In de jaren vijftig en zestig was Jan keeper van het tweede elftal achter Frans Scholtes en Piet Verbeek, vele keren is op hem een beroep gedaan om één van hen te vervangen als er blessures waren.
Altijd kon men een beroep doen op Jan om RKVV Westlandia te vertegenwoordigen op het hoogste niveau n. l. Westlandia 1. Lange tijd ook is Jan speler geweest van het veteranen elftal.

Na zijn actieve periode bij Westlandia heeft hij vele voetballers tijdens trainingen het keepen onderwezen aan De Hoge Bomen, daarmee de jeugd klaar makend voor hun taak te voorkomen dat het doel van zijn club werd doorboord. Voor al zijn verdiensten is hij in 1998 benoemd tot lid van verdienste. Hij zal in onze herinnering blijven als een aimabele Westlandiaan die sportiviteit altijd hoog in zijn vaandel droeg.

Wij wensen zijn familie sterkte toe om het verlies van Jan te dragen.

Namens het bestuur van RKVV Westlandia,
Ton Ballering