Home » Nieuws » Im memoriam Harm Treurniet

Im memoriam Harm Treurniet

📁 Nieuws 📅 zondag 20 augustus 2017

Ons bereikte op 14 augustus het droevige bericht dat Harm Treurniet op 13 augustus was overleden, in de leeftijd van 59 jaar.
De aanhef bij zijn rouwannonce luidde “hard gewerkt, moegestreden ging jij voor altijd slapen, wij weten wat jij hebt geleden, in jouw grote dappere strijd”.
Deze tekst doet precies recht aan het te vroege overlijden van Harm en zijn wil om nog bij zijn dierbaren te blijven.

Zijn vrouw Marina heeft hem in de tijd van zijn ziekte bijgestaan en hem moed ingesproken om zijn ziekte te overwinnen.
Het heeft niet zo mogen zijn, zijn verdere familie en vooral zijn moeder zal kracht nodig hebben om het verlies van haar zoon te dragen zo kort na het overlijden van Dick haar man, waarvan we vorige week het In Memoriam plaatsten in de Westlandiaan.

Wij zullen Harm herinneren als een man, die op de voor hem bekende wijze communiceerde en zijn zienswijze goed over het voetlicht kon tillen.
Voor ons aller RKVV Westlandia was bijna niets teveel, zo heeft hij 13 jaar lang gezorgd dat de seizoenkaarten administratief werden voorbereid en klaar gemaakt voor verzending, ieder jaar zo ‘n 1300 tot 1500 stuks.
Bij voetbalevenementen, o. a. Het Euro Sportring toernooi op het sportpark De Hoge Bomen, was Harm met Marina altijd bereid om te zorgen voor EHBO medewerking, menig ongelukje is door hen behandeld.
Samen met Marina verzorgde hij de administratie van het jaarlijkse Klaverjastoernooi op de 1e zaterdag in januari. Ik geef het te doen. 140 deelnemers, die elk 12 bomen speelden van 16 spelletjes. En elk cijfertje klopte. De prijswinnaars waren ook de echte!

Zijn vrouw Marina, dochter Sandra, schoonzoon Ferdi en kleinkind Ewoud wensen wij heel veel sterkte toe om dit grote verlies een plekje te geven. Moeder Ali Treurniet en schoonmoeder mevr. Noordam Vellekoop wensen wij eveneens heel veel sterkte bij het verlies van hun (schoon)zoon.

Het afscheid is geschied op 21 augustus in het crematorium Eikelenburg te Rijswijk.

Namens het bestuur van RKVV Westlandia
Ton Ballering