Home » Nieuws » Westlandia feliciteert Geert van den Enden en Aad van Holstein

Westlandia feliciteert Geert van den Enden en Aad van Holstein

📁 Nieuws 📅 dinsdag 12 september 2017
Westlandia feliciteert Geert van den Enden en Aad van Holstein Westlandia feliciteert Geert van den Enden en Aad van Holstein Westlandia feliciteert Geert van den Enden en Aad van Holstein

RKVV Westlandia is twee Leden van Verdienste rijker

Dinsdagochtend 12 september werden Geert van den Enden en Aad van Holstein verrast door voorzitter Stefan Kester met de mededeling dat het duo is benoemd tot Lid van Verdienste. Beiden ontvingen de bijbehorende speld, bloemen en een attentie.

Geert van den Enden is samen met broer Aad van jongs af aan supporter van Westlandia. In de jaren tachtig was Geert jeugdbestuurslid, groeide door tot voorzitter van de jeugdcommissie en maakte twee jaar deel uit van het hoofdbestuur. Geert van den Enden was commissielid 'Westlandia 75 jaar' en mede verantwoordelijk voor het fraaie jubileumboek. Geert heeft als clubarchivaris veel uit het verleden aangevuld en vastgelegd voor het nageslacht. Elke dinsdagmorgen was hij op de club te vinden.

Als redacteur van Het Binnenhof, was Aad van Holstein een fijne kracht bij Westlandia. Hij is de zoon van Westlandia-voorzitter A.P. van Holstein uit de jaren 1924/1925. Aad was eveneens lid van de commissie 'Westlandia 75 jaar' en zorgde samen met Geert voor het prachtige jubileumboek. Ook Aad heeft op dinsdagochtend menig uur doorgebracht in de archiefkamer.