Home » Nieuws » De Grote Clubactie 2017

De Grote Clubactie 2017

📁 Nieuws 📅 vrijdag 15 september 2017
De Grote Clubactie 2017

Met zijn allen het mooie resultaat van de afgelopen jaren herhalen?

Zaterdag 16 september gaat de Grote Clubactie 2017 weer van start. Westlandia doet uiteraard dit jaar weer mee om een mooie opbrengst voor de club binnen te halen. De Grote Clubactie is een loterij waarbij leuke prijzen te winnen zijn en waar je onze prachtige vereniging enorm mee steunt! Naast de hoofdprijs van € 100.000,- belastingvrij zijn er nog vele andere mooie prijzen te winnen. Voor meer informatie: www.clubactie.nl

Bij het kopen van een lot steun je de vereniging. Van elk lot van € 3,- komt € 2,40 ten goede aan onze vereniging.
Ook dit seizoen zal Westlandia, naast de jaarlijkse verkoop door 4 x 4, JO8, JO9, JO10 en JO11 spelertjes, ook doorgaan met telefonische verkoop.
Mocht u telefonisch loten bestellen, wordt uw lotnummer automatisch op uw bankafschrift weergegeven.

Samen met je team gaan voor een mooie prijs!!

De meest verkopende teams worden in het zonnetje gezet en winnen een mooie prijs.

Winaars 2016

Westlandia JO11:1 en Westlandia JO9:8  wisten in 2016 de meeste loten te verkopen.

Jeugdcommissie Westlandia.