Home » Nieuws » Uitgebreid programma Opening kantine zondag 5 november

Uitgebreid programma Opening kantine zondag 5 november

📁 Nieuws 📅 maandag 30 oktober 2017

Opening kantine zondag 5 november:
Als u denkt: “Hoe zal ik mijn zondag 5 november eens invullen?”, dan kunt u nu stoppen met denken, want wij hebben ter ere van de opening van de kantine een aantrekkelijk programma voor u samengesteld op de club. We spreken wel steeds over “u”, maar we hopen, dat er ook heel veel jeugd komt kijken. Zij komen direct al aan hun trekken met het eerste onderdeel.

12.00 uur Twingames:
De jeugdtoppers van Westlandia onder 10 en onder 11 jaar spelen tegen de talenten van Sparta Rotterdam jeugd onder 9 en jeugd onder 10 de zogenaamde twingames. Het hoofdveld is in vier vakken verdeeld en de jeugd speelt in die vakken 6 tegen 6.
Vanaf deze tijd zullen ook de eerste oud-spelers binnendruppelen die zijn uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de nieuwe bestuurskamer.

14.00 uur Westlandia-Jong de Graafschap:
U komt natuurlijk onze mannen aanmoedigen. Vanaf 13.15 uur staan twee alleraardigste jongedames u op te wachten en te tellen. Elke vijftigste bezoeker krijgt namelijk een kaartje dat goed is voor het meedoen aan “latje-schieten”. Dat betekent dat u uw kunsten mag laten zien op het hoofdveld. Er gaan sowieso twee wildcards naar dames. Dus dames...op naar Westlandia en voor een keertje geen hoge hakken!

14.45 uur Latje-schieten:
De 10 deelnemers melden zich in de rust op het hoofdveld. De winnaar ontvangt het lieve sommetje van € 50,- belastingvrij en verdient uiteraard de eeuwige roem bij vrienden op de tribune.Image

15.50 uur Opening kantine:
Direct na de wedstrijd verzamelen we ons bij de kantine-ingang voor de spectaculaire opening door de vrijwilligers die zoveel van hun tijd in de aankleding van de kantine hebben gestoken. In kantine staat zanger Cornel ons op te wachten voor een gezellige middag.

16.30 uur Trekking loten plafondplatenactie:
Alphons de Wit zal de laatste "plafondplaten" á € 20,- aan de man brengen. Vervolgens zal Alphons onder supervisie van notaris Ted Franke de trekking doen van de mooiste prijzen waar een gemiddelde loterij jaloers op zou zijn. Dit mag u natuurlijk niet missen!

Tot ziens op 5 november
Het feestcomité

Uitgebreid programma, bekijk ook het filmpje