Home » Nieuws » Update zondagselectie seizoen 2018-2019 IV

Update zondagselectie seizoen 2018-2019 IV

📁 Nieuws 📅 woensdag 07 februari 2018
Update zondagselectie seizoen 2018-2019 IV Update zondagselectie seizoen 2018-2019 IV

Steve van Kesteren (HBS) en Can Memişoğlu van Quick tekenen bij Westlandia

Steve van Kesteren (23) heeft vanavond zijn handtekening gezet onder een 2-jarige verbintenis bij derdedivisionist Westlandia, competitiegenoot van zijn huidige vereniging HBS. Beide ploegen staan op de slotdag van het seizoen tegenover elkaar. Bij de herstart van het lopende voetbaljaar scoorde Van Kesteren in Naaldwijk de openingstreffer, waarna HBS uitliep tot 0-4.

Van Kesteren is bezig aan zijn vijfde seizoen op sportpark Craeyenhout. De centrale verdediger hield een goed gevoel over aan het eerste onderhoud met de technische commissie en hoofdtrainer Edwin Grünholz en wil in het nieuwe seizoen met Westlandia om de prijzen spelen.

Bij HBS zwaaien ook Bram Ros (Rijnsburgse Boys) en Paul van der Helm (Quick Boys) aan het einde van het seizoen af. Pogingen om Van Kesteren op andere gedachten te brengen liepen op niets uit.

Ook aanvaller Can Memişoğlu van Quick speelt volgend seizoen voor Westlandia. Memişoğlu informeerde zelf vorig seizoen al, maar de Naaldwijkers hadden toen de selectie al op orde. Nieuw contact mondde vanavond uit in het ondertekenen van het contract.

Deel dit artikel met je vrienden