Home » Nieuws » Nieuws junioren » Wie wordt er E-sporter van RKVV Westlandia?

Wie wordt er E-sporter van RKVV Westlandia?

📁 Junioren 📅 zondag 07 januari 2018
Wie wordt er E-sporter van RKVV Westlandia?

Op zondagmiddag 28 januari organiseren we de E-Talents Cup bij rkvv Westlandia voor jeugdspelers in de  leeftijdsklassen JO15 t/m JO11 en MO15. Dit is het landelijke FIFA clubkampioenschap van Nederland.  We gaan tijdens deze middag een FIFA Toernooi op het veld en in de kantine spelen. Dit is niet alles! Want de winnaars van beide toernooi gaan ons eigen esports team vormen! Dus wie durft de strijd aan?

FIFA Toernooi in de kantine

We spelen dit FIFA Toernooi op de Playstation 4. Tijdens het FIFA Toernooi wordt 2 tegen 2 gespeeld, dus zorg dat jij en je teamgenoot ingespeeld zijn op elkaar. Het beste team (2 spelers) worden uitgeroepen tot esporter van rkvv Westlandia.

FIFA Toernooi op het veld

Ook ga je 4 FIFA Skill Games spelen. Dit speel je individueel en de 2 spelers met de meeste punten worden uitgeroepen tot esporter van rkvv Westlandia. Het toernooi begint om 12.00 uur (11.30 uur aanwezig) en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Deelname kost EUR 5,- per persoon, ter plaatse te voldoen.

Er kunnen maximaal 64 spelers mee doen dus meld je daarom samen met je teamgenoot snel aan op https://www.e-talentscup.nl/club/BBGW614 en doe mee!

• De vier beste esporters van rkvv Westlandia plaatsen zich voor de regiofinale!
  • Wanneer je individueel opgeeft, dan plaatsen wij je bij een teamgenoot.
  • Wint een deelnemer beide toernooien, dan dient de deelnemer te kiezen voor het favoriete onderdeel.