Home » Nieuws » Nieuws senioren » Selecties ( senioren ) maken zich op !!

Selecties ( senioren ) maken zich op !!

📁 Senioren 📅 woensdag 24 mei 2017

Na de kater van afgelopen zaterdag bij zondag 1 gaan onze selecties zich

op maken voor de laatste wedstrijden van het seizoen 2016/2017.

Amateurkampioenschap van Nederland voor reserveteams voor zondag 2;

Westlandia 2 kan zich op gaan maken voor het algeheel Amateurkampioenschap van Nederland voor reserveteams.

Afgelopen weekend eindigde de wedstrijd RKSV Nuenen 2 – UDI ’19 Beter Bed 2 in een 1-1 stand.

Donderdag (Hemelvaartsdag) 25 mei staat om 13.00 uur de wedstrijd Westlandia 2 - RKSV Nuenen 2 op het programma en vervolgens op zondag 28 mei om 12.00 uur de wedstrijd UDI ’19 BB 2 – Westlandia 2.  adres: sportpark Parkzicht, Parklaan 4 te Uden.

De ploeg, dia na de wedstrijd van a.s. zondag over de beste papieren beschikt, mag zich op gaan maken voor de halve finale.

Flynth Westland Cup 2017 voor zaterdag 1;

Zaterdag 1 komt dinsdag 30 mei ook weer in actie.

De halve finale tegen HVC’10 staat dan om 19.00 uur bij v.v. Naaldwijk op het programma.

Mocht de zaterdag nog voor een prijs willen gaan is dit de laatste mogelijkheid van het seizoen.

De tegenstander in de finale is de winnaar van de wedstrijd Maasdijk - FC ’s Gravenzande welke op donderdag 1 juni gespeeld wordt.

De finale om de Flynth Westland Cup 2017 staat gepland op zaterdag 10 juni ( in principe om 17.00 uur )

Haaglanden Voetbal Toernooi voor zondag 1;

Westlandia (zon) zal het seizoen afsluiten met de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi.

De tegenstander van Westlandia zal komen uit de wedstrijd Vitesse Delft – Quick welke ook op 1 juni gespeeld zal worden.

De finale wordt gehouden op zaterdag 10 juni om 17.00 uur op het terrein van SVC’08 in Wassenaar.

Winnaar Vitesse Delft/Quick – Westlandia (zon).

Alle teams de komende weken heel veel succes!

Na 10 juni kunnen wij de definitieve balans op gaan maken wat het afgelopen seizoen heeft gebracht.

Voor eventuele wijzigingen gaarne de side in de gaten houden