Home » Nieuws » Nieuws senioren » is Westlandia klaar voor het echte werk ??

is Westlandia klaar voor het echte werk ??

📁 Senioren 📅 maandag 14 augustus 2017

Afgelopen zondag speelde Westlandia de laatste oefenwedstrijd.   Op bezoek bij V.E.L.O. werd er een monsterscore neergezet.  Daar moet wel bij vermeld worden dat voor Westlandia as zondag uit bij de Koninklijke H.F.C. de eerste serieuze krachtmeting plaats zal vinden, en dat V.E.L.O. pas 3 trainingen achter de rug had ( voor V.E.L.O. beginnen de bekerwedstrijden pas begin september ).  A.s. zondag dus een wedstrijd in de 2e kwalifikatieronde voor de K.N.V.B. beker.  Onder het toeziend oog van de trainer ( Ted Verdonkschot ) van de Kon. H.F.C. begon Westlandia scherp aan de wedstrijd.  Een goede aktie van Adnan op rechts met een scherpe voorzet voor de goal, werd door een V.E.L.O. verdediger onder druk van de Westalndia voorwaartsen in eigen doel geschoten - 6e minuut 0 - 1.  V.E.L.O. was nog niet bekomen van deze snelle tegengoal of Jeroen schoot in de 7e minuut de 0 - 2 binnen ( op aangeven van Patrick ).  In de 22e minuut kreeg Anwar de handen op elkaar van het talrijk aanwezige publiek ( 0 - 3 ). In de 35e & 39e minuut was het Adnan die de ruststand op het scorebord schoot ( 0 - 4 & 0 - 5 ).  Na de rust een Westlandia wat op 8 plaatsen was gewijzigd.  Ook in de 2e helft bleef Westlandia gretig voetballen wat resulteerde in 2 doelpunten van nieuwkomer Raghib Achnak ( ex Laakkwartier ) ( 0 - 6 & 0 - 7 ) in de 60e & 63e minuut.  In de 80e minuut kon Vince ook weer zijn doelpuntje meepakken ( 0 - 8 ) en het slotakkoord was ( 0 - 9 ) door Jedsel middels een toegekende strafschop.  A.s. zondag dus het begin van het echte werk middels de bekerwedstrijd in Haarlem ( aanvang 14.00 uur ).  dan zal op zondag 26 augustus de competitie beginnen met een thuiswedstrijd tegen Hercules.