Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia zondag naar Haarlem

Westlandia zondag naar Haarlem

📁 Senioren 📅 vrijdag 18 augustus 2017

Westlandia zondag 1 gaat as zondag aan het echte werk beginnen.  In de 2e kwalificatieronde voor de K.N.V.B. beker zal aangetreden worden tegen 2e Divisionist Koninklijke H.F.C. uit Haarlem.  Was het toevallig niet in Haarlem bij de Kon. H.F.C. waar ons 2e elftal afgelopen seizoen Nederlands kamioen werd van de 2e elftallen door de thuisploeg met 4 - 3 te verslaan.  Een resultaat wat nog moeilijk te verteren is voor onze komende tegenstander.  Men schrijft nl:  "er is nog wat recht te zetten".  Wederom een uitwedstrijd in de kwalificatie voor zondag 1.  Waar we vorig seizoen na strafschoppen werden uitgeschakeld door Huizen zou het mooi zijn om nu wel door te stoten naar het hoofdtoernooi van de grote KNVB beker.  2 oud selectiespelers van Westlandia maken deel uit van de selectie van de Kon. H.F.C..  Tom Boks is na Westlandia en Scheveningen al een paar jaar de keeper van onze tegenstander.  Steven Olsthoorn is na Westlandia, Katwijk & FC Lisse dit jaat voor het eerste jaar lid bij onze tegenstander.  We zullen zien hoe ver Westlandia is in de voorbereiding want volgende week gaat de competitie al beginnen met een thuiswedstrijd tegen Hercules.  Maar eerst as zondag de volgende bekerronde zien te bereiken.  Koninklijke H.F.C. speelt aan de Emauslaan 2 te Haarlem.   Aanvangstijd is 14.00 uur.