Home » Nieuws » Nieuws senioren » het beker avontuur zit er weer op

het beker avontuur zit er weer op

📁 Senioren 📅 maandag 21 augustus 2017

Helaas maar 1 bekerronde voor Westlandia.  Op de mooie maar voor Westlandia moeilijk bespeelbare grasmat werd deze bekerronde een deceptie.  De grasmat was volgens de spelers stroef en het gras te lang, maar ook een tegenstander heeft daar mee te maken.  Westlandia begon goed aan de wedstrijd en kreeg ook de eerste mogelijkheid.  Helaas werd deze niet benut.  In de 20e minuut kwam HFC op een    1 - 0 voorsprong.  Op slag van rust kwam HFC op een 2 - 0 voorsprong via een flipperkast situatie.  Na de rust begon Westlandia weer sterk maar dit leverde niets op.  In de 57e minuut kwam HFC op een 3 - 0 voorsprong door slecht uitverdedigen van Westlandia.  Uiteindelijk maakte HFC ook nog de 4 - 0.  Wederom een kort bekeravontuur dit seizoen.  A.s. zondag begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Hercules.