Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia zondag 1 gaat aan de competitie beginnen

Westlandia zondag 1 gaat aan de competitie beginnen

📁 Senioren 📅 vrijdag 25 augustus 2017

A.s. zondag gaat het dan weer beginnen.  De eerst competitiewedstrijd staat op de rol.  Gelijk ook een zware wedstrijd aangezien Hercules een goede voorbereiding heeft gespeeld.  We kunnen wel naar de uitslagen van vorig seizoen kijken, maar die tellen niet meer.  Westlandia kende weinig mutaties ten opzichte van de basis elf van vorig seizoen.  Een domper was wel de vroege uitschakeling in de beker tegen de Kon. H.F.C. vorige week.  Maar a.s. zondag kan een goed resultaat dit leed misschien verzachten.  De aanvangstijd is 14.00 uur.  De wedstrijd zal op de Hoge Bomen gespeeld worden.

Morgen (zaterdag 26 augustus) speelt jong Westlandia ( Westlandia zondag 2 ) haar eerste oefenwedstrijd en wel uit tegen Excelsior Maassluis 2.  De laatste jaren speelden we steeds 1 of meerdere wedstrijden tegen de ploeg uit Maassluis.  Beide elftallen hebben een nagenoeg nieuwe selectie.  Bij Westlandia is de gemiddelde leeftijd knap naar beneden gehaald.  Daardoor heet dit elftal nu jong Westlandia.  De wedstrijd zal gespeeld worden van de Lavendelstraat te Maassluis.  De aanvangstijd is 12.00 uur