Home » Nieuws » Nieuws senioren » jong Westlandia wint bij en van Scheveningen 2

jong Westlandia wint bij en van Scheveningen 2

📁 Senioren 📅 woensdag 30 augustus 2017

Wederom een goed gespeelde wedstrijd van jong Westlandia.  Nu was Scheveningen 2 de tegenstander.  Deze ploeg was vorig seizoen gedegradeerd uit de res. Hoofdklasse in het zaterdagvoetbal.   De gemiddelde leeftijd tussen beide elftallen was ook groot.  Waar Scheveningen met enkele routiniers aantrad was het toch bij Westlandia vooral spelers die vorig seizoen vanuit de A jeugd naar de senioren waren gekomen aangevuld met enkele jonge senioren.  Scheveningen moest het hebben van stevig voetbal en schuwden de strijd niet.  Een goede leerschool voor een jonge ploeg als Westlandia.  Het begin van de wedstrijd was voor Scheveningen maar al naar gelang de wedstrijd vorderde nam Westlandia het spel in handen.  Toch kwam Scheveningen voor rust op een 1 - 0 voorsprong.  Na de rust zette jong Westlandia de tegenstander vast wat resulteerde in de vroege gelijkmaker.  Een lange bal van keeper Jari op Vince die de goed meegelopen Job in de gelegenheid stelde de 1 - 1 te scoren.  Westlandia kreeg nu meer mogelijkheden, maar de stevige akties van de Scheveningers werden niet bestraft door de scheidsrechter.  Halverweg de 2e helft kwam jong Westlandia verdiend op een 2 - 1 voorsprong.  Wederom een lange bal van achter uit werd door LeeRoy kanp afgemaakt.  Een goede wedstrijd waar men van heeft kunnen leren.  A.s. zondag gaat ook voor jong Westlandia het werk beginnen middels een bekerwedstrijd.