Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia thuis tegen JVC Cuijk

Westlandia thuis tegen JVC Cuijk

📁 Senioren 📅 vrijdag 08 september 2017

A.s. zondag ( 10 september ) speelt Westlandia 1 thuis tegen JVC Cuijk.  J.V.C. Cuijk heeft net als Westlandia 3 punten behaald.  Waar Westlandia 2 weken geleden thuis met 4 - 3 van Hercules won en vorige week met 3 - 1 onderuit ging tegen U.N.A., wist ook JVC Cuijk haar thuiswedstrijd met 4 - 2 te winnen van Be Quick 1887.  Maar de ploeg verloor vorige week uit bij H.B.S. met 2 - 0.  Het is nog moeilijk te zeggen hoe de verhoudingen in de poule van het 1e elftal liggen.  We moeten gewoon winnen en dan maar zien wat de andere uitslagen zijn.  De aanvangstijd op de Hoge Bomen is 14.00 uur.

Jong Westlandia speelt haar 2e bekerwedstrijd thuis om 11.00 uur tegen sv Madestein zondag 1.  Door trieste omstandigheden bij de tegenstander ( Victoria'04)  heeft de ploeg uit Loosduinen vorige week niet gespeeld.  Zelf wist jong Westlandia na een 2 - 2 ruststand met 6 - 2 te winnen van GSC Esdo.