Home » Nieuws » Nieuws senioren » vanavond Westlandia 1 - Fosa Juniors FC uit Madagascar

vanavond Westlandia 1 - Fosa Juniors FC uit Madagascar

📁 Senioren 📅 dinsdag 12 september 2017

Vanavond (dinsdag 12 september ) zal op de Hoge Bomen Westlandia zondag 1 aantreden tegen Fosa Juniors FC uit Madagascar.  Fosa Juniors is een ploeg die 2 weken in Nederland verblijft.  De ploeg speelde al 2 wedstrijden en wist beide te winnen.  H.B.S. ( 3 - 1 ) & H.V.V. ( 2 - 1 ) werden verslagen door de mannen uit Madagascar.  Fosa Juniors FC uit Madagascar bestaat nu 3 jaar.  Eigenaar is de Nederlander Arno Steenkist.  Begonnen als zaalvoetbalploegje voor zijn personeel is het team doorgegroeid naar een veldvoetbalteam.  De ploeg heeft ook een Nederlandse trainer en wel Bob Kootwijk.          De ploeg bestaat uit een kleine 30 man, onder wie 6 spelers van het nationale team ) en verblijft in de regio den Haag.  Het blijkt voor de ploeg uit Madagascar moeilijk om tegen verschillende spelsystemen te voetballen, een mooie gelegeheid voor Westlandia om te kijken welke mogelijkheden er zijn.  De ploeg uit Madagascar heeft een goede teamspirit waarbij het gebed veelvuldig gedaan zal worden.  Bij de warming-up bidden de spelers gezamenlijk in een kring.  Vlak voor de wedstrijd doen ze dat weer en erna ook.      De aanvangstijd op de Hoge Bomen vanavond is 20.00 uur.