Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia zondag verliest van Fosa Juniors

Westlandia zondag verliest van Fosa Juniors

📁 Senioren 📅 woensdag 13 september 2017

Afgezien van die ene hoosbui was het goed voetbalweer dinsdagavond.  Enkele van onze gasten uit Madagascar hadden moeite met het natte veld, maar deze lichte poppetjes waren watervlug op het kunstgrasveld.  De ploeg die olv de Nederlandse trainer Bob Kootwijk staat speelde een snel spelletje.  Waar Andre Wetzel voor de wedstrijd nog verkondigde dat we het niveau van Fosa Juniors konden vergelijken met het niveau van de 3e Divisie, was het toch een aangename verrassing hoe de nummer 3 van de topprofcompetitie van Madagascar Westlandia onder druk zette.  Steeds als men de bal kwijt was had men de bal binnen de kortste keren weer heroverd.  De ploeg voetbalde met veel voetbal temperament, maar ook zonder na te denken.  Het was vaak tikkie tak voetbal, waarbij spelers wel zeer fit oogden. Na een atractieve 1e helft die eindigde met een 0 - 0 ruststand was het Westlandia dat scherp uit de startblokken kwam in de 2e helft.  Uit een voorzet van Youssef was het Remon die Westlandia netjes op een 1 - 0 voorsprong kopte.  Fosa Juniors bleef de bovenliggende partij maar waar men toch een gaatje wist te vinden in de groen witte defensie was het Jari die kordaat optrad en de 0 hield.  In de 60e & 65e minuut vond men toch een gaatje en wisten onze gasten 2x het net te vinden 1 - 2.  De vreugde bij deze doelpunten beleefde men zeer intens met allespelers.  Al met al een leuke en leerzame wedstrijd en een ervaring rijker voor een ieder.  Na afloop werd er een buffet aangeboden aan alle spelers en begeleiding.  Ook hier blonken onze gasten uit.

A.s. zondag weer het vervolg van de competitie met een thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen