Home » Nieuws » Nieuws senioren » zondag 1 thuis tegen OJC Rosmalen

zondag 1 thuis tegen OJC Rosmalen

📁 Senioren 📅 vrijdag 15 september 2017

A.s. zondag wederom een thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen.  Een goede gelegenheid om een positief resultaat neer te zetten na 2 competitienederlagen en de nederlaag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Fosa Juniors uit Madagascar.  In de eerste 3 competitiewedstrijden maakte Westlandia 8 doelpunten, maar het aantal tegendoelpunten ( 11x ) is teveel.  Tegenstander OJC Rosmalen begon de competitie met een gelijkspel thuis tegen U.N.A. (2-2), daarna won men met 5-0 uit bij de Meern en vorige week werd er thuis met 0-1 verloren van O.F.C..  U.N.A. & jong Vitesse ( Arnhem)   zijn de koplopers in de 3e Divisie met 7 punten.  Het is dus noodzakelijk om zondag de winst te pakken.  De aanvangstijd op de Hoge Bomen is 14.00 uur.

jong Westlandia zal uit spelen bij Victoria'04.  In principe kan de poulewinst jong Westlandia niet meer ontgaan.  De 1e wedstrijd tegen GSC Esdo werd met 6-2 gewonnen.  Vorige week werd sv Madestein met 14-0 verslagen.  Tegenstander Victoria'04 speelde de 1e bekerwedstrijd nog niet wegens trieste omstandigheden tegen sv Madestein.  Vorige week verloor de ploeg met 1-4 van GSC Esdo.  Op papier zou het een eenvoudige wedstrijd moeten zijn, maar een kat in het nauw....  Voor jong Westlandia begint de competitie volgende week met een uitwedstrijd tegen Olympia 2 uit Gouda.    Het terrein van Victoria'04 ligt op Sportpark Broekpolder, Kooikersweg 3 te Vlaardingen.   De aanvangstijd is 14.00 uur