Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia verliest van zichzelf

Westlandia verliest van zichzelf

📁 Senioren 📅 maandag 18 september 2017

Westlandia moet de gifbeker dit seizoen voorlopig ledig drinken tot op de bodem..  Het was niet best, dat mag gezegd worden maar ......  De eerste 10 minuten was voor OJC Rosmalen, maar daarna kwam Westlandia beter in de wedstrijd.  Na 20 minuten komt Anwar alleen voor de keeper maar schiet naast.  Een kopbal op de 5 meterlijn van Ramon in de handen van de keeper.  Helaas werden deze kansen niet verzilverd.  In de 27e minuut dan eindelijk de voorsprong door een goede kopbal van Jeroen 1 - 0.  Je denkt dan dat de ploeg door gaat drukken maar helaas.  In de laatste 5 minuten voor rust gaat het verkeerd.  2x slap uitverdedigen stelt de tegenstander in staat om met een 1 - 2 voorsprong te gaan rusten.  In de 2e helft krijgt Westlandia kansen op minimaal de gelijkmaker maar waar vorig seizoen de ballen er wel invlogen lukt het dit seizoen helaas nog niet.  Moet wel eerleijk zijn dat de voorzetten ook niet op de juiste plek aankwamen met een keeper van bijna 2 meter bij de tegenpartij.  We moeten de moed niet verliezen nu het even niet wil lukken.

jong Westlandia wint ook zoijn 3e poulewedstrijd van de bekercompetitie.  Nu werd Victoria'04  1 verslagen met 6 - 1.  Een tegenstander die niet kwam om te voetballen, waarbij ook de arbiter de spelers van Westlandia niet in bescherming nam.  Gelukkig acteerden de Westlandianen volwassen waardoor de wedstrijd met ruime cijfers gewonnen kon worden.  Doelpuntenmakers waren: Desley 2x, Vince 3x , Mark 1x.  Op naar de volgende bekerronde , maar as zondag gaat voor jong Westlandia ook de competitie beginnen.  Mag die maar net zo succesvol zijn als afgelopen jaargang.

Dinsdagavond ( 19 september ) speelt Westlandia vriendschappelijk thuis tegen S.V.C.'08 om 20.00 uur