Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia wint van S.V.C.'08

Westlandia wint van S.V.C.'08

📁 Senioren 📅 woensdag 20 september 2017

De op het laatste moment ingelast wedstrrijd tegen S.V.C.'08 werd door Westlandia met ruime cijfers gewonnen.  De ploeg van Corne van Doorn gaf moedig tegenstand maar kon het tempo en de looplijnen niet volgen.  Al vroeg in de wedstrijd ( 5e minuut ) was het Remon die na een goede voorzet van Jedsel de 1 - 0 liet aantekenen.  Toen duurde het even maar na ca 25 minuten kon een verdediger niets anders dan met een overtreding in de 16 meter een aanval van Westalndia stoppen.  Jedsel schoot de 2 - 0 binnen vanaf 11 meter.  In de 39e minuut scoorde Remon de 3 - 0 op aangeven van Jeroen.  Na de rust werden enkele wijzigingen toegepast.  O.a. 1e jaars senior ( afkomstig van de A jeugd van Westlandia ) Kees de Koning mocht zijn debuut maken in het 1e elftal.  In de 52e minuut werd een strakke voorzet van Sala door een verdediger van S.V.C.'08 opzettelijk met de hand gespeeld in de 16 meter.  Nu was het Patrick die het net deed bollen vanaf 11 meter 4 - 0.  Uit een corner maakte Mark de 5 - 0 en Mark was ook verantwoordelijk voor de 6 - 0 door attent te reageren op een strak schot van Jeroen wat door de keeper niet goed verwerkt kon worden.  In de 82e minuut redde S.V.C.'08 de eer door via een klutsbal / boog de 6 - 1 te maken.  In de 85e minuut was het Mo die de bal ter hoogte van de middellijn van Patrick kreeg toegespeeld en aan een rush begon richting S.V.C.'08 doel.  Na diverse verdedigers het spreekwoordelijke bos in te hebben gestuurd scoorde hij beheerst de 7 - 1.  Hierna had S.V.C.'08 nog het laatste woord door een counter in de 87e minuut te verzilveren.  Een wedstrijd voor het zelfvertrouwen en nu as zondag tegen koploper jong Vitesse, wat de degradatie vanuit de 2e Divisie van vorig seizoen in 1 seizoen gelijk weer ongedaan wil maken.