Home » Nieuws » Nieuws senioren » Verlies en winst voor de selectie

Verlies en winst voor de selectie

📁 Senioren 📅 maandag 25 september 2017

Op een schitterend sportcomplex moest Westlandia zijn meerdere erkennen in jong Vitesse.  In de beginfase was jong Vitesse de boveliggende partij, maar na ca 10 minuten kwam Westlandia beter in de wedstrijd.  Na een kwartier kreeg ook Westlandia mogelijkheden om te scoren, maar het zat niet mee.  Men ging rusten met een 0 - 0 ruststand.  in de 56e minuut komt jong Vitesse op een 1 - 0 voorsprong.  In de slotfase maakt jong Vitesse nog 2 doelpunten, waardoor de eindstand 3 - 0 is geworden voor de gedeelde koploper.  Al met al wel een wedstrijd met perspectief voor Westlandia.  A.s. zondag thuis tegen Dongen wat een pak slaag kreeg van O.F.C..

jong Westlandia begon ook aan de competitie en moest in Gouda tegen Olympia aantreden.  Olympia eindigde vorig seizoen in de top van het klassement, dus gelijk een degelijke tegenstander.  Nadat de tegenstander op voorsprong was gekomen was het Vince die voor de 1 - 1 ruststand zorgde.  In de 2e helft kwam Olympia wederom op voorsprong maar was het Rick K. die voor een gelijke stand 2 - 2 zorgde.  Wederom kwam de thuisploeg op voorsprong 3 - 2, maar wederom Vince egaliseerde de stand tot 3 - 3.  Uiteindelijk werd Vince matchwinnaar met zijn 3e van de dag 3 - 4.  Volgens leider Marcel geen beste wedstrijd, maar na een bekercompetitie met zwakke tegenstanders was het even wennen voor de mannen tegen een betere tegenstander dan de bekertegenstanders.  Een postief gebeuren was de rentree van Chiedo die na een jaar blessureleed weer zijn eerste 20 minuten competitievoetbal in de benen heeft.