Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia thuis tegen Blauw Geel 1938

Westlandia thuis tegen Blauw Geel 1938

📁 Senioren 📅 vrijdag 13 oktober 2017

A.s. zondag speelt Westlandia tegen een voor ons totaal onbekende tegenstander, Blauw Geel 1938 uit Veghel.  De ploeg uit Veghel is debutant dit seizoen in de 3e Divisie.  Vorig seizoen werd de ploeg kampioen in de poule waarin ook Quick (den Haag ) aktief was. De ploeg uit Veghel staat op een 13e plek met 7 wedstrijden en 7 punten.  Helaas moeten we constateren dat Westlandia op de 18e plaats staat met maar 3 punten.  In de afgelopen 2 wedstrijden werd misschien ongelukkig verloren, maar het spel gaat vooruit.  Misschien zondag de ommekeer.  Vorige week viel keeper Jari uit met een spierblessure na een ongelukkige val.  Gelukkig mocht Jari na het ziekenhuisbezoek mee naar Naaldwijk.  Jari moet nog wel even rust houden.  De aanvangstijd is 14.00 uur.

jong Westlandia herstelde zich vorige week van de thuisnederlaag van de week daarvoor.  Zondag as speelt de ploeg thuis om 11.00 uur tegen R.K.D.E.O. uit Nootdorp.  Westlandia staat op een 4e plaats met 6 punten en R.K>D.E.O. op een 7e plaats met 4 punten.