Home » Nieuws » Nieuws senioren » Helaas, wederom niet

Helaas, wederom niet

📁 Senioren 📅 maandag 16 oktober 2017

Westlandia speelde een goede 1e helft maar wist zichzelf niet te belonen.  In de 1e minuut al een mogelijkheid voor Vince, maar de bal werd door een tegenstander tegen gehouden.  Westlandia voetbalde fris, maar wist het net niet te vinden.  Uiteindelijk kwam dat doelpunt er dan toch via een strafschop.  Jeroen werd de diepte ingestuurd en werd door de keeper onrechtmatig gestopt.  De warrig en niet konsekwente scheidsrechter toonde de keeper de rode kaart.  Na aanmerkingen van de kant van Blauw Geel'38 werd dit terugegdraaid naar een gele kaart.  Dit was terecht, want de nieuwe regel is dat als het een duel om de bal betreft dit afgedaan kan worden met een gele kaart ipv een rode kaart.  Patrick was de doelpuntenmaker vanaf 11 meter ( 1 - 0 ).  Eindelijk denk je dan, maar voordat de 1 - 0 op het scorebord stond was het 1 - 1.  In dezelfde minuut kwam Blauw Geel'38 op gelijke hoogte.  Dat in die aanval in het strafschopgebied door een aanvaller van Blauw Geel'38 hands werd gemaakt kreeg de goedkeuring van de man in het zwart.  Vlak voor rust een buitenspel situatie voor een aanvaller van Blauw Geel'38 in het strafschopgebied ter hoogte van de strafschop stip.  De scheidsrechter fluit hiervoor, maar laat toe dat de bal aan de zijlijn genomen gaat worden.  Hier staat een aanvaller van Blauw Geel'38 op ca 2 meter van de bal en laat de bal van richting veranderen naar een medespeler van hem.  Die schuift de bal weer door naar een andere aanvaller die de 1 - 2 laat aantekenen.  De man in het zwart eist helaas weer een hoofdrol op.  Waar hij in de gehele 1e helft elke vrije trap op de exacte plaats liet nemen ( er mocht zelfs geen verschil zijn van 5 cm ) liet hij nu doorgaan.  De 1e assistent had het voorval waargenomen, maar mocht volgens zijn instructies hier niet voor vlaggen.  Derhalve een domper voor de Naaldwijkers.  In de 2e helft kwam Westlandia goed uit de startblokken.  Via een kopbal van Nick komt de bal tegen de paal maar Anwar is attent en kopt de 2 - 2 binnen.  In de 50e minuut de mogelijkheid voor Westlandia om op voorsprong te komen, maar Patrick schiet de strafschop te slap in en de keeper pakt deze bal.  In de 57e minuut komt Blauw Geel'38 via een messcherpe counter op 2 - 3.  Westlandia blijft werken voor een beter resultaat, maar de bal wil er niet in.  Dan komt ver in blessuretijd de genade klap van onze gasten via een counter 2 - 4.  Een wedstrijd waarin we zelf de wedstrijd hadden kunnen beslissen, maar helaas op het beslissende moment lukte het niet.

jong Westlandia speelde een moeilijke 1e helft waar men pas in de slotminuut voor rust op een verdiende voorsprong kwam.  De ploeg kreeg mogelijkheden in de 1e helft maar de keeper van R.K.D.E.O. was in zeer goede doen deze wedstrijd.  Na goed doorzetten van Mark was het Salah die de 1 - 0 maakte.  Na rust werd de tegenstander verder teruggedrongen en werd de score opgevoerd.  De 2 - 0 kwam door een schot van Chiedo op de paal, waarna Youzef de bal weer voorgaf en door Leroy werd afgerond.  De 3 - 0 werd door Desley gemaakt in een scrimage na een voorzet van Leroy.  Uiteindelijk werd het nog 4 -0 door Leroy.  De ploeg blijft het op die ene misstap thuis tegen R.K.A.V.V. goed doen.