Home » Nieuws » Nieuws senioren » zondag 1 naar Oostzaan

zondag 1 naar Oostzaan

📁 Senioren 📅 vrijdag 27 oktober 2017

Na het mooie gelijke spel van vorige week uit bij Quick in den Haag, wederom een uitwedstrijd voor het 1e elftal.  O.F.C. uit Oostzaan is de tegenstander.  O.F.C. doet het goed dit seizoen en staat op een 3e plaats met 17 punten, waar Westlandia 4 punten heeft.  De achterstand voor O.F.C. op de 2 koplopers ( UNA & jong Vitesse bedraagt 5 punten ).  We gaan er van uit dat Westlandia vertrouwen heeft opgedaan vorige week in den Haag om na 2x een achterstand toch te blijven vechten voor een positief resultaat.  Nu blijkt toch ook weer dat een wedstrijd pas is afgelopen als de scheidsrechter voor de laatste keer heeft gefloten.  O.F.C. speelt op sportpark OFC aan de Twiskeweg 1 te Oostzaan.  De aanvangstijd is 14.30 uur.

Voor jong Westlandia ook een uitwedstrijd en wel tegen S.J.C. uit Noordwijk.  Westlandia staat op een 3e plaats met 3 punten achterstand op koploper Quick.  Laat Quick nu ook de tegenstander van volgende week zijn.  Tegenstander van as zondag, S.J.C. is weer terug in de res. Hoofdklasse na een jaartje in de res. 1e klasse te hebben gespeeld.  S.J.C. staat op een gedeelde 5e t/m 9e plaats met 7 punten waar Westlandia 12 punten heeft.  Een overwinning is belangrijk om bij te blijven bij de koploper.  S.J.C. speelt op sportpark SJC, Lageweg 6 te Noordwijk.  De aanvangstijd is 11.30 uur