Home » Nieuws » Nieuws senioren » zondag 1 naar Groningen

zondag 1 naar Groningen

📁 Senioren 📅 vrijdag 15 december 2017

a.s. zondag zal het 1e elftal naar Groningen reizen.  Be Quick 1887 is de tegenstander.  Kan Westlandia de goede lijn voortzetten na de afgelasting van vorige week.  Be Quick staat op een 14e plaats met 12 punten uit 14 wedstrijden.  Westlandia is inmiddels opgeklommen naar de 12e plaats met 14 wedstrijden en 17 punten.  Bij winst as zondag en verlies van Hercules kan de ploeg  wederom een plaatsje stijgen.  De wedstrijd zal  om 14.30 uur aanvangen.  Be Quick  speelt aan de Rijksstraatweg 14 te Haren (Gr.).

jong Westlandia gaat naar Schiedam om tegen Excelsior'20 te spelen.  Dit is de wedstrijd tussen de rode lantaarn drager en de koploper.  Excelsior'20 heeft 5 punten en jong Westlandua heeft er 22.  De aanvang van deze wedstrijd is 11 uur en zal gespeeld worden op Sportpark Thurlede aan de Parkweg 419 te Schiedam