Home » Nieuws » Nieuws senioren » Trainingskamp zondag selectie in Benidorm

Trainingskamp zondag selectie in Benidorm

📁 Senioren 📅 woensdag 10 januari 2018

Onder stormachtige weersomstandigheden verzamelde de zondagselectie op woensdag 3 januari om 04.30 uur in de kantine bij Westlandia.  Ondanks dit vroege tijdstip was een ieder ruim op tijd aanweizg.  Om 04.45 uur vertrok de bus naar het Vliegveld te Rotterdam.  Hier bleek echter dat onze materiaalman Vidjai een ander tijdstip had gelezen.  Vidjai mocht rechtstreeks komen aangzien hij bijna op het vliegveld woont.  Hij was van mening dat het vertrektijdstip van het vliegtuig ook het aanwezigheids tijdstip was.  Na diverse belletjes kregen we Vidjai toch aan de lijn en was hij toch nog op tijd aanwezig om in te checken.  Bij het opstijgen ging het toestel nog wat tekeer maar verder was de vlucht ok.  Bij aankomst te Alicante stonden onze begeleiders Aike en Nima ons op te wachten.  Hierna met de bus naar ons hotel.  De kamerindelingen waren vooraf al gemaakt dus was het voor een ieder makkelijk inchecken.  De gehele groep was ingedeeld over de 16e en 17e etage van het hotel.  Na de luch was het tijd om de 1e training te volbrengen.  Gelukkig lag het trainingscomplex op loopafstand van het hotel.  Onder een prettig zonnetje werd de 1e training afgewerkt.  Na de training tijd voor een drankje en om 19.00 uur het gezamenlijke diner.  Hierna was een ieder vrij voor de rest van de avond.  Op donderdag gezamenlijk ontbijten om 08.00 uur.  Dit was de 2 jongsten toch nog iets te vroeg.  Na het ontbijt was het om 10.00 uur weer trainingstijd.  Onder een lekker zonnetje werd er hard en goed getrained.  In de middag werd olv van Steven vd Mark een rugbytoernooi gespeeld op het strand.  Gelukkig vielen hierbij geen slachtoffers, al hoewel dit wel de verwachting was bij enkelen.  Na het diner had een ieder vrijaf.  Op vrijdag wederom een training om 10 uur waarna een ieder vrijaf was tot aan het diner.  Na het diner een kwis van Steven vd Mark & Marko vd Knaap.  Waar vooraf de angst was of een ieder wel serieus mee zou doen, bleek het omgekeerde.  Wist niet dat een ieder zo fanatiek kon zijn.  Als het fanatisme wat tijdens de kwis getoond werd ook tijdens de wedstrijden getoond gaat worden zullen de toekomstige tegenstanders moeten vrezen.  Af en toe was het een strijd op leven en dood tussen de 3 ploegen.  Helaas kon de hoofdprijs niet uitgerijkt worden aangezien ons jurylid Vidjai een gedeelte van de hoofdprijs had opgegeten.  Zaterdag was het wedstrijddag.  De zaterdag was ook de minste dag kwa weersomstandigheden.  jong Westlandia speelde tegen zondag 3e klasser Baardwijk uit Waalwijk.  Door doelpunten van 3x Vince, 3x Kilian, 1x Brandon, 1x Job, 1x Mo & 2x Yousef werd er met 11 - 3 gewonnen.  Later op de middag speelde het 1e elftal onder het toeziend oog van de BC tegen de koploper uit de Hoofdklasse A, S.J.C. uit Noordwijk.  Dit werd helaas een onnodige nederlaag.  In de 1e minuut keek de ploeg al tegen een 0 - 1 achterstand aan.    Nog voor rust werd deze achterstand omgebogen in een 2 - 1 voorsprong door doelpunten van Nick en Jedsel.  Helaas kon de ploeg zichzelf niet belonen met meer doelpunten en kreeg het in de slotfase de deksel op de neus door 2 onnodige tegendoelpunten.  Een zee goede 1e helft en een rommelige 2e helft.  Hierna was de ploeg vrij voor de rest van de dag.  Zondagmiddag was de selectie uitgenodigd door de BC om te gaan karten.  Wederom droop het fanatisme ervan af.  Helaas waren er enkele BC leden die toch wat gehavend uit de strijd kwamen.  Onze hoofdsponsor was het grootste slachtoffer en moest even door Dennis behandeld worden.  Na dit geweld werd er in de Engelse pub gezamenlijk wat gedronken en hierna werd met z'n allen de wok aangedaan.  Aansluitend was een ieder vrij om te gaan.  Op maandag wederom een gezamenlijk ontbijt, waarna er nog een duurloop op het programma stond.  De begeleiding kon alle tassen met wedstrijd- en trainingskleding inpakken en de jongens de duurloop langs de boulevard.  Na de afsluitende lunch was een ieder de rest van de middag vrij.  Dat het trainingskamp zwaar was bleek toch wel uit het feit dat vele spelers slapend de middag hebben doorgebracht.  Om 17.30 uur met de bus naar het vliegveld waar we om 20.30 uur per vliegtuig vertrokken richting Amsterdam.  Op tijd aangekomen te Amsterdam was er vertraging bij het ontvangen van de koffers, waardoor we pas om 01.00 uur op dinsdag weer aankwamen te Naaldwijk.  1 grote pechvogel bij het ontvangen van zijn koffer was trainer Edwin.  Moe maar voldaan kan een ieder terugkijken op een geslaagd trainingskamp, waarin we gelijk vol aan de bak kunnen met 2 thuiswedstrijden.  A.s. zondag tegen H.B.S en de week daarna tegen Quick.  De zondagselectie wil een ieder hartelijk danken die het mogelijk heeft  gemaakt dat de voltallige selectie op trainingskamp kon.  Vooral ook nog een woord van dank aan Hans (vd V.) en Marcel (D.) voor de aktiviteiten op zondag.