Home » Senioren » Zaterdag » Clubhistorie: Zaterdag-1 promoveert naar de eerste klasse !

Clubhistorie: Zaterdag-1 promoveert naar de eerste klasse !

📁 Zaterdag 📅 zondag 12 juni 2016
Clubhistorie: Zaterdag-1 promoveert naar de eerste klasse ! Clubhistorie: Zaterdag-1 promoveert naar de eerste klasse ! Clubhistorie: Zaterdag-1 promoveert naar de eerste klasse ! Clubhistorie: Zaterdag-1 promoveert naar de eerste klasse ! Clubhistorie: Zaterdag-1 promoveert naar de eerste klasse ! Clubhistorie: Zaterdag-1 promoveert naar de eerste klasse ! Clubhistorie: Zaterdag-1 promoveert naar de eerste klasse !

Een 2-0 zege op BVCB in de finale van de nacompetitie door treffers van Joost van Schie en Stefan Bron leverde Zaterdag-1 onder leiding van trainer Theo Verbeek promotie op naar de eerste klasse. Vooruitlopend op meer publicaties nu al wat beelden van glunderende Westlandianen.

Van harte gefeliciteerd namens de gehele vereniging !

Foto's: Danny Ploegaert