Home » Senioren » Zaterdag » Westlandia za1 – Neptunus-Schiebroek. We hebben de foto’s van Danny Ploegaert nog.

📁 Zaterdag 📅 vrijdag 30 september 2016
Westlandia za1 – Neptunus-Schiebroek.  We hebben de foto’s van Danny Ploegaert nog. Westlandia za1 – Neptunus-Schiebroek.  We hebben de foto’s van Danny Ploegaert nog. Westlandia za1 – Neptunus-Schiebroek.  We hebben de foto’s van Danny Ploegaert nog. Westlandia za1 – Neptunus-Schiebroek.  We hebben de foto’s van Danny Ploegaert nog. Westlandia za1 – Neptunus-Schiebroek.  We hebben de foto’s van Danny Ploegaert nog. Westlandia za1 – Neptunus-Schiebroek.  We hebben de foto’s van Danny Ploegaert nog. Westlandia za1 – Neptunus-Schiebroek.  We hebben de foto’s van Danny Ploegaert nog. Westlandia za1 – Neptunus-Schiebroek.  We hebben de foto’s van Danny Ploegaert nog. Westlandia za1 – Neptunus-Schiebroek.  We hebben de foto’s van Danny Ploegaert nog.

Van deze wedstrijd maakte Danny Ploegaert een mooie serie foto’s.

Door omstandigheden zijn ze nog niet geplaatst.

Westlandia za1 won deze tweede thuiswedstrijd met een mooie 4 – 0. Hen Schelvis, de man die de score bijhoudt op het scorebord, had het druk (foto 1). We zien Tim vd Voort in volle concentratie aan de bal (foto 2). Dennis Verbeek zien we schieten (foto 3). Ricoberto Luijando probeert de bal te veroveren (foto 4). En Rico kijkt  hoe en naar wie hij de bal gaat voorzetten (foto 5). Stefan Bron in actie(foto 6). Jasper van Dijk krult de bal langs de muur en scoort het 3-de doelpunt (foto 7). Na de wedstrijd loopt iedereen voldaan het veld af. Danny Bijl kreeg de felicitaties van zijn zoontje (foto 8).

Nog  één keer de uitslag (foto 9).