Home » Senioren » Zaterdag » Westlandia za1 verliest van een gedreven Velo.

Westlandia za1 verliest van een gedreven Velo.

📁 Zaterdag 📅 maandag 04 september 2017

Afgelopen zaterdag om 5 uur in de namiddag gingen Westlandia za1 en Velo op herhaling in het jaarlijkse bekertoernooi. Vorig jaar versloeg Westlandia de Wateringers met 1 – 0. Dit jaar deelde Velo de lakens uit op sportpark De Hoge Bomen. Het werd 0 – 3.

Beide ploegen zijn ingedeeld in Groep 1, poule 38 met ook nog GDA(zo) en SV Honselersdijk.

In het team van Theo Verbeek speelden enkele nieuwkomers: Rob Klop, Hamza el Yddri, Miquel van Dijk en Angelo Groen. Mike Brouwer en Dennis Verbeek ontbraken evenals Vince Olsthoorn. Bij Velo was de van ARC teruggekeerde Jeffrey Beukenholdt er niet bij vanwege een blessure.

Na 10 minuten spelen strafte Mitchell Weissenberg weifelend optreden in de achterhoede van Westlandia af. 0 – 1. Zeven minuten later zorgde Djamairo Rigters na onnodig balverlies op het middenveld voor 0 – 2.

Bij de thuisploeg liep het allemaal minder gesmeerd. Ricoberto Luijando zorgde voor enig gevaar. En er was een kopbal uit een hoekschop van Jasper van Dijk.

In de tweede helft kwam Angelo Groen in het team voor Miquel van Dijk. Er kwam meer strijd en kansen. Een schot van Angelo Groen verdween naast het doel en een kopbal van Ricoberto werd van de doellijn gehaald.

Het was Djamairo Rigters, die wederom met een snelle actie op links zorgde voor de 0 – 3. Het lukte Westlandia, dat vorig seizoen in de competitie eigenlijk altijd wel scoorde, tegen Velo niet om de 0 van het mooie scorebord te schieten. De eerste bekerwedstrijd eindigde in een 3 – 0 overwinning voor Velo.

GDA(zon) – SV Honselersdijk eindigde in 3 – 3.

Komende zaterdag 9 september speelt Westlandiaza1 uit bij SV Honselersdijk zijn tweede bekerwedstrijd. Aanvang 14.30 uur.

Op dinsdagavond is er eerst nog Westlandia za1- Lyra 1 in het kader van de E-Payroll Nederlaagserie. Aanvang: 20.00 uur.

JvdM