Home » Senioren » Zaterdag » Blijde gezichten ondanks nederlagen

Blijde gezichten ondanks nederlagen

📁 Zaterdag 📅 dinsdag 12 september 2017
Blijde gezichten ondanks nederlagen

Na afloop van de thuiswedstrijd van Westlandia zo1 tegen JVC Cuijk met heel veel ernstige gezichten in de bestuurskamer vanwege een onthutsende uitslag voor de mannen van Edwin Grünholz werd de prijsuitreiking gedaan van de E-Payroll nederlaagserie.

Er waren ook blijde gezichten. Allereerst Reinier Persoon, die als directeur van E-Payroll geldprijzen en een wisselbeker kwam uitreiken en de afgevaardigden van de vier deelnemende verenigingen. Zijn bedrijf had gekozen voor een nederlaagserie met Westlandia za1, die in de voorbereiding op het seizoen 4 oefenwedstrijden zou spelen tegen verenigingen uit de regio om een grotere naamsbekendheid te krijgen. Zo kregen SV Den Hoorn, Honselersdijk, Lyra en DSO de kans om Westlandia za1 een zo groot mogelijke nederlaag toe te brengen.

Het bedrijf dat gevestigd is in Poeldijk heeft als slogan: “U de ondernemer, wij de werkgever.” Reinier legt uit:’ alle werkgeversrisico’s liggen bij ons. Dan gaat het om ziekte, niet goed functioneren en bij geen werk. E-Payroll kan dit bieden, omdat er een overeenkomst met uitzendbeding gesloten wordt met de werknemers.

‘Wij zijn juridisch werkgever, wij betalen het salaris uit en de klant krijgt een factuur. De klant kan bij ons komen met de vraag, ik wil iemand in dienst nemen, willen jullie juridisch de werkgever zijn?’

Geen van de 4 deelnemende verenigingen slaagde erin Westlandia za1 een nederlaag toe te brengen. Het ging er nu dus om wie de kleinste nederlaag te verwerken kreeg. Dat was DSO uit Zoetermeer. Het werd 4 – 3. Uit handen van Reinier Persoon kreeg een vertegenwoordiger van DSO een geldprijs van €400,- en een wisselbeker. Plus een uitnodiging om volgende jaar de beker te komen verdedigen. Als tweede eindigde Honselersdijk. Namens zijn team nam trainer Piet Boon felicitaties en een 2-de prijs in ontvangst voor een 3 – 1 nederlaag.

SV Den Hoorn verloor met 5 – 1 en Lyra met 5 – 0. Dit betekende een derde plaats voor de ploeg uit Midden Delfland en de vierde plaats voor de Lierse ploeg. Ondanks de nederlagen blijde gezichten bij de deelnemende verenigingen.

Reinier sprak van een geslaagd toernooi. Hij bedankte Westlandia za1,Gerard de Vreede en Peet Barendse voor de prima organisatie en kondigde meteen de tweede editie van de E-Payroll nederlaagserie aan.

JvdM