Home » Senioren » Zaterdag » Westlandia za1 verliest de derby van De Hoge Bomen

Westlandia za1 verliest de derby van De Hoge Bomen

📁 Zaterdag 📅 woensdag 13 september 2017

Dinsdagavond trad Westlandia za1  aan tegen en bij Naaldwijk en werd verrast door de ‘witkielen’ met een team bestaand uit een goede mix van routine en jeugd.

De ‘groenhemden’ kregen de eerste kans, via Hamza el Yddri. Vrij voor Jeffrey Wubben roste hij de bal over en ook Stefan Bron kon een goede kans niet benutten. Ook Naaldwijk bestookte het doel van Rowdy Janssen, maar deze hield zijn doel voor de rust schoon. Vlak voor de rust ontsnapte Naaldwijk. Jeffrey Wubben, de keeper van Naaldwijk had katachtige reacties op schoten van Miquel van Dijk en Stefan Bron.

In de tweede helft ontregelde de achterhoede van Naaldwijk met de gebroeders Van  den Berg in de hoofdrol elke aanvallende actie van Westlandia. Vanwege enkele blessures (Hamza, Dennis Verbeek en Danny Bijl) moest  Theo Verbeek alternatief wisselen. Reservedoelman Khalid el Menkouzi kwam als veldspeler in het veld. Hij kwam zelfs nog in een kansrijke positie. Westlandia kreeg de bal niet over de doellijn. Naaldwijk lukte dat wel. Het was de A-junior Brian van Geest die bij een van de snelle uitvallen Rowdy Janssen wist te passeren. 1 – 0. Bij dat ene doelpunt zou het blijven.

Westlandia za2 wist Naaldwijk za2 wel te kloppen. Het werd 9 - 3 voor mannen van Roy Wasmus.

Zaterdag 16 september speelt Westlandia za1 thuis voor de beker tegen GDA zo1. Aanvang 17.00 uur. 

Deel dit artikel met je vrienden