Home » Senioren » Zaterdag » Westlandia - WV-HEDW: de voorbeschouwing

Westlandia - WV-HEDW: de voorbeschouwing

📁 Zaterdag 📅 woensdag 20 september 2017

Westlandia opent de competitie in de 1e klasse A komende zaterdag op eigen veld om 14:30 uur tegen WV-HEDW.
De Amsterdammers zijn na 1 seizoen in de 2e klasse weer terug in de 1e klasse. Afgelopen zaterdag sloten zij de voorbereiding af met winst in de beker. Met 3 overwinningen (6-1 DVVA, 5-0 Zeeburgia en 1-0 Zaanlandia) pakte men ook overtuigend de 1e plaats in de poule.
De groen-witten hadden daarentegen een slechte laatste week van de voorbereiding. Het begon dinsdag met de nederlaag bij Naaldwijk (1-0). Daana volgde de onnodige uitschakeling in de beker door het zondagteam van GDA. Daar staat tegenover dat de alle 4 de wedstrijden in de E-Payroll nederlaagserie werden gewonnen. In de 8 wedstrijden in de voorbereiding scoorden 9 spelers van zaterdag 1 samen 22 goals.

Het zal afwachten worden hoe de krachtsverhoudingen in deze 1e klasse liggen, want ten opzichte van vorig seizoen treft Westlandia 7 nieuwe tegenstanders.

Westlandia za.2 speelt, door omstandigheden, komende zaterdag pas de 1e officiële wedstrijd van het seizoen. De mannen van Roy Wasmus treffen om 12:00 uur op de Hoge Bomen het 2e team van UVS uit Leiden.

Tot zaterdag

Fr@

De historie van Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen  staat uitgebreid beschreven op de eigen Wikipedia-pagina (kijk HIER)