Home » Senioren » Zaterdag » Westlandia tegen XerxesDZB: de voorbeschouwing

Westlandia tegen XerxesDZB: de voorbeschouwing

📁 Zaterdag 📅 vrijdag 27 oktober 2017

Na een bewogen week voor (de) Westlandia (-nen), moeten we zaterdag weer door met één van de belangrijkste bijzaken van het leven.

Om 14:30 speelt zaterdag 1 de competitiewedstrijd tegen XerxesDZB. De nr. 5 van de eerste klasse B heeft 9 punten dankzij 3 overwinningen in de laatste 3 wedstrijden.
Begin februari 2017 stond deze wedstrijd voor het eerst op het programma. Ondanks dat Westlandia door een goal van Stefan Bron op voorsprong kwam, moesten de mannen van Theo Verbeek erkennen, dat de ploeg van trainer Joop Hiele toen een maatje te groot was (1-3). De Rotterdammers wonnen een paar weken later op doelsaldo de 2e periode.

Westlandia pakte afgelopen zaterdagmiddag in Breukelen 3 belangrijke punten en staat daardoor nu met 6 punten op de 9e plaats. Om verder afstand te nemen van de gevarenzone zal winst voor de groen-witten zeer welkom zijn.
De wedstrijd staat onder leiding van de heer Vreeswijk.

Het 2e team ontvangt om 12:00 uur de reserves van Scheveningen. Ook dat team heeft de 9 behaalde punten verdiend in de laatste 3 wedstrijden van deze competitie in de res, 1e klasse. De mannen van trainer Roy Wasmus, staan 10e met 4 punten en zij zullen zeker op jacht gaan naar de eerste 3-punter van dit seizoen op eigen veld. Uit werd  2weken geleden al wel gewonnen bij Katwijk.
Tot zaterdag
Fr@