Home » Senioren » Zaterdag » Westlandia za1 oefent tegen DSO.

Westlandia za1 oefent tegen DSO.

📁 Zaterdag 📅 dinsdag 23 januari 2018

Voor aanvang van de competitie speelde het team van Theo Verbeek de E-Payroll nederlaagserie. Alle wedstrijden werden gewonnen. Die wedstrijdenreeks was georganiseerd door Geert de Vreede. Indertijd werd afgesproken, dat er in de winterstop gespeeld zou worden bij Honselersdijk en DSO. De uitbeurt in Zoetermeer was de laatste wedstrijd die Geert al heel lang geleden geregeld had.

In de warming up viel Yordi van Beek uit vanwege een rugblessure. Stefan Bron startte nu in de spits, met Hamza op links en Ricoberto op rechts. Jasper van Dijk die enige tijd ziek was geweest, maakte ook weer speelminuten. Voor de rust was de wedstrijd in evenwicht en er werd niet gescoord. DSO won de wedstrijd door een doelpunt vlak voor tijd. De rechtsbuiten van de ploeg uit Zoetermeer kwam goed door en schoot zijn team naar de overwinning.

Aanstaande zaterdag begint de tweede helft van de competitie met de thuiswedstrijd tegen SV Marken. ( In De Westlandiaan stond abusievelijk, dat er uit gespeeld zou worden)

Dan gaat het weer ‘voor het echie’.

JvdM