Home » Senioren » Zondag » Drie treffers Jeroen Spruijt: winst met perspectieven

Drie treffers Jeroen Spruijt: winst met perspectieven

📁 Zondag 📅 maandag 05 oktober 2015
Drie treffers Jeroen Spruijt: winst met perspectieven Drie treffers Jeroen Spruijt: winst met perspectieven Drie treffers Jeroen Spruijt: winst met perspectieven Drie treffers Jeroen Spruijt: winst met perspectieven

Voor de vijfde wedstrijd op rij kon zondag-1 met winst afsluiten. Deze keer werd Nieuwerkerk met 2-5 onder de duim gehouden. Jeroen Spruijt was blikvanger met drie treffers. Een zege met perspectieven, omdat de marge met De Dijk drie punten bleef. Over drie wedstrijden wordt de balans opgemaakt en de eerste periodetitel vergeven. Voor Westlandia staan er twee thuiswedstrijden op rij op het programma. Eerst zondag tegen ADO'20 en daarna is OFC te gast.

nwk05

Bron AD Westland maandag 5 oktober 2015