Home » Senioren » Zondag » Periodetitel na spektakelstuk

Periodetitel na spektakelstuk

📁 Zondag 📅 maandag 19 oktober 2015
Periodetitel na spektakelstuk Periodetitel na spektakelstuk Periodetitel na spektakelstuk Periodetitel na spektakelstuk Periodetitel na spektakelstuk Periodetitel na spektakelstuk

Wat een happening op De Hoge Bomen. En dan niet alleen de wedstrijd tegen OFC, maar ook de sfeer op het complex en in de kantine. Met een 4-3 score werd de zevende winst op rij geboekt, goed voor de eerste periode. Alle Westlandianen die een bijdrage hebben geleverd aan het succes worden van harte gefeliciteerd. Jubilaris Jeroen Spruijt (1-0), Anwar Beeldstroo (2-1), Rémon van Bochoven (3-2 uiy een strafschop) en Patrick Batist (4-3 uit een vrije trap in de slotfase) tekenden voor de doelpunten.

In de felicitaties betrekken we ook het tweede elftal. Door eigen winst en gunstige uitslagen legde ook het tweede team beslag op de eerste periodetitel.

Zaterdag-1 moet nog even geduld hebben. Over twee weken kan de bekronog volgen op eigen veld tegen Lyra. De uitwedstrijd tegen TAVV eindigde in 1-1, maar schade bleef uit, omdat ook SVC'08 niet verder kwam dan een remise.

Foto's: Cor Spruijt en MFH-Design