Home » Senioren » Zondag » Westlandia start voorbereiding met trainingsweekend

Westlandia start voorbereiding met trainingsweekend

📁 Zondag 📅 woensdag 27 juli 2016

Na 2 intensieve trainingen op donderdag en vrijdag, stond op zaterdag het trainingsweekend alweer voor de deur.

Om 11 uur werd er met de bijna volledige selectie gestart met een aantal loopoefeningen waarbij de nul-meting middels hartslagmeters werd vastgelegd.
Na deze training een lekkere cooling-down in de met water gevulde kliko's.

Na de lunch die op het eigen sportpark werd genuttigd stond het 'bakkie-fietsen' op het programma. Zo werd op een leuke en ontspannen manier kennis gemaakt met de tuinbouw van het Westland.

's-avonds een voortreffelijk verzorgde feestavond inclusief BBQ, self-made pizza's en de nodige drankjes en uiteraard een selectie Karaoke.

Tijd om het mandje in te duiken welke dit jaar bestond uit 2 legertenten inclusief zelf gemaakte douche.
Zondag weer vroeg uit de veren en na een stevig ontbijt werd de selectie getrakteerd op een boot-camp van dik 5 kwartier !!

Uiteindelijk arriveerde iedereen weer in looppas op de club, waarbij we na een verfrissende douche een afsluitende lunch hadden.

Het was een zeer geslaagd weekend waarbij we iedereen die hierbij zijn steentje heeft bijgedragen hartelijk willen bedanken, met name Jan, Dolf, Marcel en Marjon.

Als het seizoen net zo geslaagd wordt als dit weekend, dan zitten we wel goed...

 

Zaterdag worden de eerste speelminuten gemaakt. Zowel het eerste- als tweede elftal speelt om 15.00 uur in Katwijk tegen Quick Boys, dat haar open dag heeft op het eigen complex.

 

A-selectie Westlandia Zondag

 

 

Deel dit artikel met je vrienden